ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ

 

Το AROMA MELISSAS ξεκίνησε από μία αυθόρμητη ιδέα και έγινε στόχος ζωής. Ξεκίνησε από το μεράκι του παππού Νίκου, με σκοπό να παρέχει το μέλι στην οικογένεια του και συνεχίστηκε με την θέληση του εγγονού να δημιουργήσει κάτι ξεκινώντας από το μηδέν.

Ποιο συγκεκριμένα ο παραγωγός και δημιουργός του AROMA MELISSAS, Νίκος Παναγιωτάκος, ο οποίος κατάγεται από την Σπάρτη, από μικρός ήταν πολύ δεμένος με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή. Ο ίδιος λοιπόν όντας φοιτητής της γυμναστικής ακαδημίας, ταυτόχρονα χάραζε και την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο.

Μετά το πέρας της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής του πορείας και την ολοκλήρωση των σπουδών του, είχε την αυθόρμητη ιδέα να γίνει παραγωγός μελιού, βασιλικού πολτού και φρέσκιας γύρης, αφού από μικρός τα χρησιμοποιούσε στην καθημερινή του διατροφή.

Έτσι λοιπόν πήρε τις βασικές οδηγίες από τον παππού του, υιοθέτησε τον τρόπο παραγωγής του και σε συνδυασμό με πολύωρες παρακολουθήσεις σεμιναρίων και τις αμέτρητες ώρες εργασίας μπόρεσε να παράγει , για εσάς και την οικογένεια σας , ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι λοιπόν το AROMA MELISSAS από μία αυθόρμητη ιδέα, έγινε ένας στόχος ζωής. Ένα στόχος που χάρης εσάς που μας εμπιστευτήκατε γίνεται όλο και ποιο εφικτός.

 

Η οικογένεια Παναγιωτάκου σας υπόσχεται ότι θα συνεχιστεί να διατηρεί την υψηλή ποιότητα σε όλα τα προϊόντα του AROMA MELISSAS για να τα απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.